Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το διήμερο εκδηλώσεων από τον Αγγελή Γοβιό στην Καστέλλα. Δείτε Βίντεο

 


Όπως κάθε χρόνο έτι και φέτος 28-29 Ιουνίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος της τοπικής κοινότητας  Καστέλλας "Αγγελής Γοβιός πραγματοποίησε διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Κεντρική Πλατεία του χωριού. 

Η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στο θέατρο σκιών και παρουσιάστηκε ο Καραγκιόζης, όπου μοίρασε άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν κατ' ενθουσιασμένοι και γέλασαν μέχρι δακρύων.

Η δεύτερη ημέρα περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς από την Μακεδονία, τα Επτάνησα και το Αιγαίο και ο φιλοξενούμενος Σύλλογος Κρητών Ευβοίας "Ο Ψηλορείτης", παρουσίασε χορούς από την λεβεντογέννα Κρήτη. 

Η έκπληξη βέβαια της βραδιάς ήλθε πριν από το κλείσιμο της εκδήλωσης, όπου παρουσιάστηκαν από το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου σκετσάκια από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Ο Ζίκος έκανε καντάδα στην Φιφίκα, ο Μανούσος αρραβωνιάστηκε τη Λενιώ, αλλά το Κατερινιώ είχε άλλες βλέψεις και η Ρένα Βλαχοπούλου τραγούδησε "έχω στενάχωρη καρδιά"! Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε στο πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί.

Για όλη αυτή την διοργάνωση αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην δασκάλα μας Ασαννούλα Τσότσου για την υπομονή και την επιμονή που την διακατέχει και την ηρεμία που εκπέμπει , σε όλο τον Σύλλογο και στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού κα Μύταλα και την Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου, που ήταν συνδιοργάνωση και σε όλους τους παρευρισκόμενους. 

Το παρόν στις εκδηλώσεις έδωσαν ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, οι Αντιδήμαρχοι Μύταλα και Σοφία και Γιαννούτσος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ταυρή και Μακρής, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση όπως θα δείτε και παρακάτω, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καστέλλας κα Κατσού και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ψαχνών κος Καλαβρής. 

Απολαύστε την όλη εκδήλωση της δεύτερης ημέρας στο παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό. Θα σας μείνει αξέχαστη!









Σχόλια