Ευχαριστήρια επιστολή για την Αναπαράσταση της Μάχης των Βρυσακίων από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού κα Μύταλα.

 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Όταν ευοδώνεται ο κόπος για κάθε μεγάλη προσπάθεια και αγώνα, το λιγότερο που πρέπει να αισθανόμαστε είναι ευγνωμοσύνη για όσους δίνουν την ψυχή τους, για όσους συνστρατεύονται μαζί μας για να αναδείξουμε τον τόπο μας και την ιστορία του και εμείς ως Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων αυτό αισθανόμαστε ξανά, μετά το τέλος του ξεχωριστού διημέρου , αφιέρωμα στους Ηρωες του τόπου μας, το οποίο θεωρείται από τις μεγαλύτερες και ποιο επιτυχημένες εκδηλώσεις τις Στερεάς Ελλάδας.

Μετά την μεγάλη λοιπόν επιτυχία των διήμερων Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΓΟΒΓΗΝΙΑ 2024 που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως θεσμός πλέον για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ,θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη μας και την απέραντη αγάπη μας σε όλους αυτούς που έδωσαν την ψυχή τους για να βγει αυτό το συναρπαστικό αποτέλεσμα..ευχαριστίες καρδιάς λοιπόν στους:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΑΣΤΕ, ιδιαίτερα τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κο ΣΠΑΝΟ,τον ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΛΑΙΔΙΤΗ , ο οποίος είναι ο άνθρωπος που με περισσή εκτίμηση και αλληλεγγύη είναι δίπλα μας προς όφελος του τόπου μας, για την ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς και όχι μόνο.

Την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας και ιδιαίτερα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κκ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ για την διάθεση δωματίων στον Ξενώνα του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου για την φιλοξενία των πολιτιστικών Συλλόγων που τίμησαν τις εκδηλώσεις μας από διάφορα μακρινά μέρη της χώρας.

Και πρέπει να ξεκινήσω τις ευχαριστίες για τους ανθρώπους που μαζί εμπνευστήκαμε και δουλέψαμε για την ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μας που είχε δυστυχώς ξεχαστεί, ώστε η ιδέα να γίνει πράξη και κάθε φορά να ξεδιπλώνει τις άγνωστες για πολλούς σελίδες της ιστορίας αυτού του τόπου, δηλαδή τον Δήμαρχό μας ΓΙΩΡΓΟ ΨΑΘΑ που αμέσως συνστρατεύθηκε σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα η εμψύχωση του ήταν για εμάς η σφραγίδα της επιτυχίας, τον Αρχαιολόγο- Ιστορικό- συγγραφέα κ. ΚΑΡΑΤΖΑ ΝΙΚΟΛΑΟ συνεργάτη επί χρόνια του Δήμου, η αγάπη του για την ανάδειξη της ιστοριας του τόπουτου παραδειγματική, σε θέματα πολιτισμού, μέλος τώρα της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου, ο οποίος ως Σεναριογράφος ,σκηνοθέτης και δάσκαλος δίνει τρία χρόνια την ψυχή του για να βγεί αυτό το αποτέλεσμα στηριζόμενος στη μελέτη των ιστορικών γεγονότων βήμα –βήμα και το εξελίσσει έτσι ώστε κάθε φορά να προσεγγίζει περισσότερο την πραγματική διάσταση των συμβάντων, την ΦΙΛΟΛΟΓΟ κ. Ματζώρου Ιωάννα ,Δημοτική Σύμβουλο πρόεδρο Β/θμιας επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου και επί χρόνια συνεργάτιδα του Δήμου μαζί με τον κ. Καρατζά με τις γνώσεις που τους διακρίνει, αυτή την ιδέα την δούλεψαν σε γραπτά κείμενα και με το ανάλογο στήσιμο ολοκλήρωσαν ένα ιστορικό γεγονός σε σενάριο στην διάσταση που αρμόζει ώστε να παρουσιαστεί σωστα και να μείνει ανεξίτηλο στις επόμενες γενιές του τόπου μας και παραπέρα, καθώς την συγχαίρουμε και για την μοναδική αφηγηματική ικανότητα της. 

Τον κ.Ραπτάκη Σπύρο, δεινό ιστορικό μελετητή του τόπου, ΠΡΟΕΔΡΟ τότε του Δημοτικού Συμβουλίου, Πύραρχο και προϊστάμενο του Εθελοντικού Κλιμακίου πυροσβεστών του Δήμου μας, είχε ενταχθεί στην ομάδα της ιδέας αυτής,και μέλος της Επιτροπής πολιτισμού του Δήμου τώρα καθώς και τον Πρόεδρο του Τ.Δ ψαχνών κ. Καλαβρή Μιχαήλ, ο οποίος στάθηκε δίπλα μας σχεδιάζοντας μαζί μας την υλοποίηση αυτής της ιδέας καθώς και τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ. Οσο δύσκολο και για πολλούς ακατόρθωτο φαινόταν αυτό το βήμα, έγινε πράξη με τη θέληση και το πείσμα μας και χαίρει του θαυμασμού και των συγχαρητηρίων χιλιάδων κόσμου..

Και για να γίνει πράξη ένα τέτοιο μεγάλο εγχείρημα χρειαζόταν να συστρατευθεί πλειάδα ονειροπόλων ανθρώπων μαζί μας, που να αγαπούν πραγματικά το τόπο τους και την ιστορία του. 

Πρώτος εντάχθηκε σε αυτήν την ιδέα και την ομάδα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστέλλας ,που φέρει την επωνυμία του μεγάλου Ηρωα μας, του ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟΥ, που προς τιμή του διοργανώνονται αυτές οι εκδηλώσεις , ο σύλλογος έγινε αναπόσπαστο θεμέλιο κομμάτι της εκδήλωσης αυτής, μέλη του επωμίσθηκαν μεγάλο βάρος της ιστορίας του τόπου, παρουσιάζοντας σημαντικούς ρόλους έως σήμερα ,όπως ο Μακρής Παναγιώτης ο οποίος είναι και Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού που υποδύεται επάξια τον μεγάλο οπλαρχηγό της Ευβοϊκής Επανάστασης , με μεγάλη προσοχή και συνείδηση, και ενσυναισθηση, αποδίδει την ερμηνεία του Μεγάλου οπλαρχηγού, όπως και ο πρόεδρος του συλλόγου ο Χρήστος Καπετάνιος ο οποίος υποδύεται επαξια το πρωτοπαλλήκαρο του Αγγελή Γοβιού, τον Καρρά Παναγιώτη, Πρατζίκο Γεώργιο , Ντίνα Παππαδημητρίου, Κατσίκα Δημήτριο μαζι από αρχή και πολλά άλλα μέλη του Συλλόγου επωμίσθηκαν ρόλους, αλλά το σημαντικότερο δίδουν τρία χρόνια κάθε είδους αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης μνήμης.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΡΙΖΕΣ Ψαχνών , ο Πρόεδρος Παππάς Ιωάννης εντάχθηκε αμέσως σε αυτήν την ομάδα όπως και ο Σακκής Σωτήρης, ο Ντελέκος Γιώργος, Βασιλείου Μάκης υποδυόμενοι σημαντικούς ρόλους από τους συναγωνιστές του Αγγελή Γοβιού με μεγάλη όρεξη και αγάπη έδωσαν την ψυχή τους για την καλύτερη απόδοση των ρόλων που επωμίσθηκαν, αλλά και άλλα μέλη του Συλλόγου με κάθε τρόπο δίνουν βοήθεια για την διεξαγωγή και επιτυχία αυτού του Εγχειρήματος από την πρώτη στιγμή.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών ΑΥΡΑ Πολιτικών, με πρωτοπόρο την Πρόεδρο κ. Κουμούση Ελένη , στενή συνεργάτιδα επί χρόνια του Δήμου, Εθελόντρια του ΚΔΑΠ, δίνοντας την ψυχή της για το συνάνθρωπο και το τόπο , ήταν μέσα στην ομάδα έμπνευσης και υλοποίησης αυτής της ιδέας, μέλος Δ.Σ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ και μέλος τώρα της Επιτροπής Πολιτισμού ,υποδυόμενη ρόλο υπέρβασης και δίνοντας κάθε δυνατή βοήθεια από κάθε άποψη χωρίς να της ζητηθεί, για την σωστή υλοποίηση της αναπαράστασης .

Τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πολιτικών, με την πρόεδρο κ. Νίκη Βαρβούζου η οποία συμμετείχε με ρόλο τόσο η ίδια αλλά και μέλη του Συλλόγου πολύ σημαντικούς όπως ο γνωστός καλλιτέχνης και εθελοντής Λάμπρος Νουλόπουλος στο ρόλο του Κριεζώτη που έδωσε άλλη βαρύτητα στο δρώμενο, ο κ. Ζησιμάκης Ευάγγελος υποδυόμενος ρόλο συναγωνιστή και πρωτοπαλλήκαρου του Αγγελή Γοβιού με μοναδική ερμηνεία και ζήλο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίου με την Πρόεδρο κ. Κολλέρη Παναγιώτα μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού, υποδυόμενη η ιδια ρόλο ανατροπής στο δρώμενο και βοηθώντας με κάθε τρόπο την όλη διαδικασία της εκδήλωσης

Τον Περιβαλλοντολογικό –Ορειβατικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Στενής, πάντα δυναμικός στις επάλξεις, ο Αντιπρόεδρος Κορώνης Χαράλαμπος και η οικογένεια του επωμίσθηκαν ρόλους κλειδιά για την αναπαράσταση.

Καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου Διρφύων, ο πρόεδρος κ. Ντελέκος Γεώργιος υποδύθηκε σημαντικούς ρόλους στο ιστορικό αυτό διήμερο.

Μεγάλο ευχαριστώ στα Μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού της ομάδας των ΓΟΒΓΙΝΕΙΩΝ, εκείνα που επωμίσθηκαν και δούλεψαν με κάθε τρόπο πίσω από τα φώτα από ψυχής για να βγει αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα, εκτός τους κ. Καρατζά ,την κ. Ματζώρου, τον κ. Μακρή, τον κ. Παππά, την Κ. Κολέρη, τον κ. Ντελέκο ,την κ. Κουμούση που βοήθησαν στο έπακρον για την σωστή διοργάνωση όπως προείπαμε , τις θερμές ευχαριστίες τις οφείλουμε στο μέλος της Επιτροπής , στον Αντιδήμαρχο Μάκη Κιαπέκο, τον από Μηχανής Θεο ,όπως τον χαρακτηρίζουμε, πολυπράγμων, για τον τόπο τα δίνει όλα, γίνεται εργάτης , σήκωσε στη πλάτη του όλες τις δύσκολες εργασίες και το τρέξιμο που χρειαζόταν ώστε να στηθεί ότι απαιτούσε το διήμερο αγόγγυστα με την καλή διάθεση της προσφοράς που τον διακρίνει πάντα και για όλα , από ηλεκτρολογικά θέματα μέχρι μεταφορά σκηνικών, ενδυμασιών, ειδών φιλοξενίας κλπ είμαστε ευγνώμονες , τον ίδιο ρόλο έπαιξε και το μέλος της επιτροπής Πολιτισμού και Εθελόντρια επί χρόνια του Δήμου και του ΚΔΑΠ κ. Παγώνη Σουλτάνα ,επωμίσθηκε σημαντικό ρόλο στο δρώμενο αλλά επίσης βοήθησε με κάθε τρόπο στο στήσιμο αυτού του διημέρου θέτοντας στη διάθεση μας τον εαυτό της όλο το 24ωρο, ως μία ακάματη εργάτρια προς όφελος του τόπου ,  ευχαριστούμε το μέλλος της επιτροπής κ. Κόκκινο Απόστολο , ο οποίος επωμίσθει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας την φιλοξενία των μακρινών καλεσμένων Πολιτιστικών συλλόγων, που ήταν κάτι δύσκολο και σημαντικό για εμάς, ευχαριστούμε το μέλλος της επιτροπής κ. Κούκουρα φωτεινή που βοήθησε στο έπακρον ειδικά την δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης για την σωστή έκβαση της.

Ευχαριστίες από καρδιάς στις δύο κυρίες που έφεραν εις πέρας την εκφώνηση των εκδηλώσεων, την κα Γεροδήμου Κωνσταντίνα Καθηγήτρια, Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου ,Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου,η οποία με ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο ανέλαβε την εξέλιξη της παρουσίασης και την εκφώνηση όλων των συμμετεχόντων τη δεύτερη μέρα της Μάχης στα Βρυσάκια και την κ. Ταυρή Αικατερίνη Δημοτική Σύμβουλος, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου, για το ζήλο και την ξεχωριστή αφήγηση των γεγονότων την πρώτη μέρα στη Καστέλλα και την συνολική βοήθεια της. Καθώς και το μέλος της επιτροπής Πολιτισμού Νίκη Καραγκούνη, στενή συνεργάτιδα επί χρόνια του Δήμου και της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, Εθελόντρια του ΚΔΑΠ ,η προσφορά της και η βοήθεια της μοναδική και ουσιαστική για να βγει πειστική η αναπαράσταση

Μεγάλο ευχαριστώ στους υπόλοιπους Εθελοντές μας που δούλεψαν για να βγει αυτό μοναδικό το αποτέλεσμα την κ. Ζωή Καλαβρή με μοναδικό ζήλο τέκεται δίπλμας για να βγούμε ασπροπροσωποι , το ίδιο την κ. Καπετάνιου Δήμητρα ,Βούλα Μακρή,την κ. Γεωργία Λεμπέση)


Ευχαριστίες θερμές στον Πρόεδρο του τ. Δ Ψαχνών κο Καλαβρή Μιχάλη, η βοήθεια του καθορίσε ουσιαστικά την εξέλιξη και την έκβαση της ολης εκδήλωσης, όχι μονο επωμίσθει έναν από τους πλεον δύσκολους ρόλους (ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗΣ) αλλά η συνεργασία του με όλους μας και ειδικότερα με τους βασικούς συντελεστές της οργάνωσης και εκτέλεσης του δρώμενου και με όλους τους συμμετέχοντες ήταν καθοριστική ,επίσης ευχαριστούμε μέλη του Τ.Δ ψαχνών και ιδιαίτερα τον κ. Πρατζίκο Γεώργιο μέλος των συλλόγων Αγγελή Γοβιού και ΡΙΖΕΣ, ο οποίος με ζήλο επωμίσθει ρόλους που απογείωσαν το δρώμενο.

Την Πρόεδρο του Τ.Δ Καστέλλας κ. Κατσού Παναγιώτα για την βοήθεια και συμπαράσταση της σε όλο αυτό το ιστορικό γεγονός.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους του Εθελοντές που συμμετείχαν εκτός τους προαναφερόμενους, οι οποίοι έδωσαν ψυχή για το δρώμενο της αναπαράστασης, με την πειστικότητα που υποδύθηκαν τους δύσκολους ρόλους τους, είμαστε ειμαστε ευγνωμονες στους, ΜΙλτο Μπαρακο μεγάλο αθλητή και Εθελοντή του Δήμου μας, Μούτριχα Κωνσταντίνο, Παπασταύρου Θεοχάρη ,Καραμπά Ηλία , Σουλιώτη Νίκο, Σταμάτω Δούδαλη, Σοφία Τζοκίδου, Σίδερη Κωνσταντίνο, Τάσο Γεροδήμο, τον κ. Μαρίνο, τον Στούπα Αλέξανδρο, Παπακων/νου Κωνσταντίνο, τον Μακρή Σταύρο, τον Μπιτού, Ρεντιλ και Αλή, το κ.Χρηστο Σταμούλο και τις κόρες του και όσους τυχόν μου διέφυγαν αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσω……!!

                                                                                                                                                               Τους δύο Σεβαστούς και αγαπητούς Πατέρες από καρδιάς τους ευχαριστούμε, που βοήθησαν με τη καρδιά τους και υψιλό αίσθημα ευθυνης αυτό το ιστορικό γεγονός,τον εφημέριο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Καστέλλας πατήρ Μάριο Κιαπέκο για το σημαντικό ρόλο στο εκκλησάκι του Αγ.Ιωάννη Προδρόμου, για την λειτουργία, ορκωμοσία των αγωνιστών και τα άχραντα μυστήρια καθώς και τον εφημέριο Ιερου ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πατήρ Στυλιανό Σωτηρόπουλο που διέθεσε από το Σύλλογο ΕΡΑΣΙΠΠΟ τα όμορφα άλογα για τις ανάγκες της αναπαράστασης.

Τον κ. Κοντούλη Σπύρο που διέθεσε όπλα από το κατάστημά του και είχε τον έλεγχο των βολών για τις ανάγκες της μάχης.

Τον Ματράκα Αθανάσιο σιδηροκατασκευές , για τη διάθεση αληθινού κανονιού για τις ανάγκες της μάχης.

Την εθελοντική ομάδα Διάσωσης και πρώτων Βοηθειών του κ. Τζιγιάννη τους Εθελοντές Δασοπροστασίας κλιμακίου Ψαχνών που ως φύλακες Αγγελοι, μας προστάτευαν , ιδιαίτερα τον υπεύθυνο κ. Ραπτάκη Σπυρίδωνα

Τα μέλη της επιτροπής Πολιτισμού και ομιλητές κο Γεωργίου Γιώργο συντοπίτη μας, Γενικο Δ/ντη του Υπουργείου Οικονομικων, συγγραφέα, δεινό μελετητή και βοηθό μας για την ανάδειξη της ιστορίας του τόπου, και τον κ. Ραπτάκη Σπυρίδων που ως μελετητής και αυτός της ιστορίας μας και με την αγάπη για τον τόπο του αφενός χαιρέτησε την εκδήλωση αλλά έχει βοηθήσει στο έπακρον για όλο αυτό εγχείρημα..καθώς και τον κ. Βερνέζο Δημήτριο που συμβάλλει με τον τρόπο του στην ανάδειξη του τόπου μας και την κ. Βασιλείου Μαρία και Δήμο Βαλαή μέλη της επιτροπής πολιτισμού.  

Ευχαριστίες θερμές στους Πολιτιστικούς και χορευτικούς Συλλόγους που συμμετείχαν και τις δύο βραδιές στα ΓΟΒΓΗΝΙΑ 2024 και τίμησαν με τους χορούς αλλά και με την παρέλαση ,τους Ήρωες και την Ιστορία του τόπου μας , ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους φιλοξενούμενους συλλόγους, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Πρέβεζας, Τον χορευτικό Σύλλογο Παναγιάς Καρπεννησίου, και τον χορευτικό Όμιλο Άμφισας.

Επίσης τους συλλόγους Παναγιά Φανερωμένη του κ. Γιαννακάρα, τον Σύλλογο Αγγελή Γοβιό, Χορευτικό Συλλογο ΡΙΖΕΣ Ψαχνών, Παντάνασσα, Ν. Αρτάκης, Κρητών Χαλκίδας ο Ψηλορείτης , Χορευτικός Σύλλογο Λουκισσίων Ανθιδών, τον Εξωραϊστικό χορευτικό Σύλλογο Πολιτικών, Πολιτιστικό Γυναικών η Εκφραση Ψαχνών, Πολιτιστικό Σύλλογο Πελλοπονησίων Εύβοιας

Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς μας, η συμπόρευση και η βοήθεια τους σε αυτό το εγχείρημα που στόχο έχει την ανάδειξη όλου του Δήμου και της ιστορίας του, μόνο κέρδος επιφέρει σε όλους, ευχαριστίες λοιπόν στους, ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ για τη Χορηγία για αγορά οπλισμού,(κουμπούρια και σπαθιά, απομιμήσεις όπλων της Επανάστασης)

Την επιχείρηση νερών και αναψυκτικών ΒΑΛΑΗ, τις επιχειρήσεις Αγγελάκη, Παλίρροια, Ευβοική Ζύμη, Εν Αρτάκη, Σουπερ Μαρκετ, Καλογιάννη και BAZAAR Ψαχνών



Και δεν μπορούμε να μην σταθούμε ιδιαίτερα και με περηφάνια στη δημιουργία του Μνημείου, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν σε πρώτη φάση πριν την μάχη και έδωσε ιδιαίτερη και συγκινητική νότα σε όλη την εκδήλωση, το Μνημείο που στήσαμε προς τιμήν των Ηρώων, άλλο ένα όνειρο μας, έγινε πραγματικότητα,ο τόπος των Βρυσακίων που γράφτηκε η ποιο δοξασμένη σελίδα της Ευβοϊκής επανάστασης αναδείχτηκε και τιμήθηκε όπως του άξιζε, ώστε να θυμίζει στον κάθε περαστικό και επισκέπτη ότι είναι τόπος Ιερός. Τέσσερεις άνθρωποι μαζί, ΨΑΘΑΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΣ,ΡΑΧΟΥΤΗΣ εμπνευστήκαμε και ξεκινήσαμε αυτή τη σκέψη να την κάνουμε πράξη, ένα μνημείο ξεχωριστό και ιδιαίτερο διαχρονικής τεχνοτροπίας και ταλέντου όπως αρμόζει σε αυτό τον ευλογημένο τόπο, ένας νέος αλλά μεγάλος και ξεχωριστός καλλιτέχνης έδωσε το πνεύμα και τον συμβολισμό που αρμόζει για να τιμήσει τους μεγάλους Ηρωες που εκεί αγωνίστηκαν για τα μεγάλα ιδανικά και για να το αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο πρέπει να έχεις μεγάλο ταλέντο !!!,δεξιοτεχνία και ανοιχτούς καλλιτεχνικούς ορίζοντες, ΓΙΩΡΓΟ ΡΑΧΟΥΤΗ σε ευχαριστούμε για το έργο που δημιούργησες , η πορεία σου έχει μακρύ δρόμο!!γεμάτη από τα υλικά που τους δίνεις πνοή και θαυμασμό..

 Ευχαριστούμε όλους τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν κοντά μας και τίμησαν τους Ηρωες και τους ανθρώπους που γράφουν ξανά και παρουσιάζουν την ιστορία του τόπου μας.  

Δήμαρχε ΓΙΩΡΓΟ ΨΑΘΑ σε Ευχαριστούμε που είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος πνεύμα, πολιτισμένος και ευφυής, που έχεις σημαία σου την ανάδειξη του πολιτισμού και του Αθλητισμού του τόπου μας και μέσα από τις δυσκολίες προχωράς , τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ένας Δήμος να χτίζει θεμέλια για να πάει μπροστά ο τόπος…!


Με εκτίμηση σε όλους!!!


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ –ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ



ΜΥΤΑΛΑ –ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ



Σχόλια