Επίσημη ανακοίνωση υποψήφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης της Εύας Λιανού-Πετροπούλου

 


Την Εύα Λιανού Πετροπούλου την γνώρισα πριν από λίγους μήνες μετά από μια συνέντευξη που έδωσε στο eviasmile. Την συνέντευξη την πήρα μετά από παρότρυνση της Άννας Μπουροδήμου και της Γεωργίας Αγγελή. Πραγματικά τα όσα έμαθα μου έκαναν μεγάλη έκπληξη και με συγκίνησαν. Αλλά μεγαλύτερη έκπληξη μου έκανε ότι η παρούσα γυναίκα είναι υποψήφια για Νόμπελ Ειρήνης. Και έτσι όταν μιλούσα για αυτή το πρώτο πράγμα , που ανέφερα ήταν το Νόμπελ Ειρήνης. Ακόμη και για το διαγωνισμό παιδικού παραμυθιού και το φεστιβάλ ποίησης γυναικών με θέμα την Ειρήνη, καλώντας κόσμο το πρώτο πράγμα , που ανέφερα ήταν το Νόμπελ Ειρήνης. 

Και σήμερα μπαίνοντας στο προφίλ της βλέπω την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της για το Νόμπελ αυτό, την οποία παραθέτω ευθύς αμέσως:

Επίσημη ανακοίνωση

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦ. DR. HC. ΕΥΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΑΝΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ 2024, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

ΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ UHE-MMPMI-AMLHAC-UNACCC ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ Η ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ.

Eva Lianou Petropoulou Βραβείο Νόμπελ UNAcc Αργεντινή και MMex #unqe Alianza Global Uhe Mmex Amlhac Carlos Hugo Garrido Chalén Fco. Xavier Ramírez Sanchez

DRA Jeannete Eureka Tiburcio


Το eviasmile και οι συμπολίτες μου, θα είμαστε στο πλευρό σου και θα σε στηρίξουμε σε ότι χρειαστεί. Εύχομαι Κάθε επιτυχία. 






Σχόλια