Η καρδιά όλων των βιβλιοθηκών της χώρας, θα χτυπά από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη

 


Δήμος Κοζάνης: Η καρδιά όλων των βιβλιοθηκών της χώρας, θα χτυπά από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη – Σας περιμένουμε!

Με τίτλο “Συνέργειες, Καινοτομίες και Μετασχηματισμοί στις Βιβλιοθήκες: Κατευθύνσεις για βιώσιμο μέλλον”, συνδιοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, το ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης, το οποιο αποτελεί την κύρια επιστημονική εκδήλωση στο Πεδίο της Βιβλιοθηκονομίας και της Επιστήμης της Πληροφόρησης.

Ειδικότερα, το Πανελλήνιο Συνέδριο Βιβλιοθηκών θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με δυνατότητα διαδικτυακής σύνδεσης στην «Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης», από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Κοζάνης.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτήν την εξερεύνηση, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να συμβάλετε στη συνεχή εξέλιξη των βιβλιοθηκών. Μαζί, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα μέλλον όπου οι βιβλιοθήκες θα αποτελούν κέντρα μάθησης, καινοτομίας και κοινότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://co2024.eebep.gr/

Αξίζει να ειπωθεί ότι το όμορφο ενημερωτικό σποτ του Συνεδρίου, δουλεμένο από την Ελένη Μαργαρίτη, τον Δημήτρη Στραβού, τον Στέλιο Χλιαρά και την Ανθή Μπάλιου, υλοποιήθηκε με την πολύτιμη βοήθεια μαθητών και μαθητριών της Κοζάνης, που μέχρι πρότινος φοιτούσαν στην Γ΄Λυκείου καθώς από φέτος, ξεκινούν και επίσημα την φοιτητική τους ζωή και εκπαίδευση.

Σχόλια