Έρχεται το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ στη Χαλκίδα


 Το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ, με το γενικό τίτλο «Για πάντα παιδί», διοργανώνει η Αντιδημαρχία Υγείας, ΑμεΑ & Εθελοντισμού του Δήμου Χαλκιδέων, υπό την αιγίδα της Unicef και με τη συνεργασία και στήριξη σχολείων, φορέων, συλλόγων, σωματείων, εταιρειών και εθελοντικών οργανώσεων.


Για δύο ημέρες, το Σάββατο, 21 και την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, το Πάρκο Λαού, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, ΑμεΑ και μη, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν, χωρίς περιορισμούς, εκδηλώσεις, βιωματικά εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, δραστηριότητες, δράσεις ενημέρωσης, παιχνίδια, μουσική και χορό.


Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ (που πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων) φιλοδοξεί να αποδειχθεί μια γιορτή της συμπερίληψης, στην οποία όλοι θα μπορούν να συμμετέχουν, να περάσουν όμορφα, να ενημερωθούν, να ευαισθητοποιηθούν, να γίνει πράξη το «Όλοι μαζί, Όλοι ένα».


[ Για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των δύο ημερών του 1ου Συμπεριληπτικού Παιδικού Φεστιβάλ του Δήμου Χαλκιδέων θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση. ]

Σχόλια