Παρακολούθησαν την Μικρή Γοργόνα στους Καθενούς

 Η χθεσινή παράσταση *Η Μικρή Γοργόνα*, σε διασκευή του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Αλμπέρτο Εσκενάζυ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κλειστό των Καθενών. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, με την υποστήριξη της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού, καθώς και της Επιτροπής Πολιτισμού. 


Η πρωτοβουλία των εθελοντών έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ να παρακολουθήσουν την παράσταση. Η μεταφορά τους πραγματοποιήθηκε δωρεάν, χάρη στην ευγενική προσφορά του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ψαχνών, κ. Μιχάλη Καλαβρή, ο οποίος ανέλαβε για ακόμη μία φορά την ευθύνη της μετακίνησής τους.


Η παράσταση μάγεψε το κοινό, μικρούς και μεγάλους, με την ιδιαίτερη σκηνοθετική προσέγγιση του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, ο οποίος ανέδειξε με μοναδικό τρόπο τη γνωστή ιστορία της μικρής γοργόνας, προσφέροντας μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα και μηνύματα. Οι θεατές χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές της παράστασης, οι οποίοι με το ταλέντο και την αφοσίωσή τους χάρισαν μία αξέχαστη βραδιά σε όλους όσους παρευρέθηκαν. 

Τα μηνύματα που εξήχθησαν ήταν πολύ σημαντικά για την καθημερινότητα, για την προστασία των θαλασσών και για  την αγάπη. 

Παρόντες ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Ψαθάς, Δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, εθελοντές και πολλοί γονείς με τα παιδιά τους.





Σχόλια