Οι πρώτοι διασυλλογικοί αγώνες Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών


 Οι πρώτοι διασυλλογικοί αγώνες που αναλαμβάνει η πόλη των Ψαχνών του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στο στολίδι της,το Δημοτικό μας γήπεδο,είναι γεγονός.


Ένα γήπεδο που έχει γίνει μήλον της έριδος για κάθε διοργάνωση που βάση προδιαγραφών μπορεί να ανταπεξέλθει.


Σε αυτό το ριπτικό τρίαθλο όπως ονομάζεται λοιπόν Κ14 και το αναπτυξιακό Κ12 υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ με επίσημους κριτές και foto-finish καλούμε όλους εσάς να γνωρίσετε από κοντά τους επόμενους πρωταθλητές της περιφέρειας μας και γιατί όχι υποψήφιους πρωταθλητές Ελλάδας.


Φθιώτιδα,Ευρυτανία, Φωκίδα,Βοιωτία,Εύβοια,5 Νομοί,σχεδόν 500 αθλητές + γονείς και ταξιδιώτες θα επισκεφθούν το Σάββατο 19/10 την πόλη μας.


Την έναρξη των αγώνων θα έχουμε την χαρά και την τιμή να την κάνουν παιδιά της Πέμπτης και Έκτης δημοτικού του δήμου μας τα οποία θα αγωνιστούν στα 50 μέτρα ώστε και αυτά να μυηθούν στο συναρπαστικό κόσμο του κλασσικού αθλητισμού!


Σας περιμένουμε όλους να χειροκροτήσουμε τους αθλητές και να δείξουμε τη φιλοξενία μας και την αγάπη μας για τον αθλητισμό προσδοκώντας με τον εξοπλισμό που θα είναι το επόμενο βήμα να αναλάβουμε ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις-διαφήμιση για τον τόπο μας💪💪

Σχόλια